Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

Review...στα γρήγορα- Thale (2012)

Είδος : Τρόμου

Σκηνοθεσία:Aleksander Nordaas
Σενάριο:Aleksander Nordaas
Παίζουν:Silje Reinåmo,
Erlend Nervold,Jon Sigve Skard
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Λίο κι ο Έλβις δουλεύουν σε ειδικό συνεργείο καθαρισμού της αστυνομίας, το οποίο καθαρίζει τους χώρους που έχει διαπραχθεί κάποιο έγκλημα. Μια τυπική μέρα στη δουλειά τους, σε ένα σπίτι στο δάσος, θα ανακαλύψουν ένα παράξενο πλάσμα με μορφή γυναίκας και ουρά αγελάδας και θα μπλεχτούν σε μια παράξενη περιπέτεια. 

ΑΠΟΨΗ: Ο Nordaas πήρε ένα θρύλο των σκανδιναβών και προσπάθησε να φτιάξει μια ταινία μεγάλου μήκους.Ο  θρύλος μιλάει για τα huldra, πλάσματα με γυναικεία μορφή που ζούνε στα δάση και σαγηνεύουν άνδρες για να κάνουν μαζί τους σεξ και να αποκτήσουν παιδιά.Ο τρόπος για να ξεχωρίσεις ένα huldra από μια αληθινή γυναίκα είναι απλός.Το huldra έχει ουρά αγελάδας!       Ένα τέτοιο πλάσμα ανακαλύπτουν ο Έλβις και ο Λίο σε ένα υπόγειο και προσπαθούν να το βοηθήσουν αλλά τα πράγματα ξεφεύγουν και οι ζωές τους βρίσκονται σε κίνδυνο.
 Ο Nordaas φαίνεται ταλαντούχος σε ότι έχει να κάνει με τη φωτογραφία αλλά σκηνοθετικά δεν τα καταφέρνει πολύ καλά.Αργό και βαρετό στη διάρκειά του το φιλμ δεν καταφέρνει να σε κερδίσει σχεδόν ποτέ. Ίσως η ιδέα του σε ένα φιλμ μικρού μήκους να είχε ενδιαφέρον αλλά σε 75 λεπτά μοιάζει κουραστικό.
Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
PopCorn
Thale (2012) on IMDbΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου