Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ο Flash θα κάνει την εμφάνισή του στη νέα σεζόν του Arrow

 
Το 'χει η μοίρα του "ταχύτερου ανθρώπου στη γη", να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις και η κινηματογραφική μεταφορά του να παραμένει μια πονεμένη ιστορία. Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του τηλεοπτικού δικτύου CW, Mark Pedowitz, στη 2η σεζόν του Arrow, θα παρουσιάσουν μια εκδοχή του Flash με τη μορφή του Barry Allen, με σκοπό να ξεκινήσει μια καινούρια τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον "άνθρωπο αστραπή". Το Arrow, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι η τηλεοπτική διασκευή των περιπετειών του Green Arrow, ενός απ' τους πιο δημοφιλείς κόμικ χαρακτήρες της DC.
  Οι δημιουργοί και παραγωγοί του Arrow, Greg Berlanti και Andrew Kreisberg, θα συνεργαστούν με τον Geoff Johns, γνωστό συγγραφέα κομικ ιστοριών, σεναριογράφο και υψηλόβαθμο στέλεχος της DC, για να παρουσιάσουν τη νέα εκδοχή του Flash. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των παραγωγών ο Barry Allen θα εμφανιστεί στη σειρά, στα επεισόδια 8, 9 και 20, αρχικά
χωρίς υπερδυνάμεις, τις οποίες προφανώς θα αποκτήσει στο 20ο επεισόδιο, το οποίο θα λειτουργήσει σαν πιλοτικό για τη νέα σειρά.
  Αυτό που συζητείται έντονα, είναι το κατα πόσο η DC θέλει να προετοιμάσει το έδαφος για την κινηματογραφική μεταφορά του Flash, της οποίας η χρονολογία εξόδου στις αίθουσες μεταφέρεται συνεχώς ( 2016 μέχρι στιγμής ), αλλά και για την πολυαναμενόμενη Justice League ( 2017 ) και να δει έτσι την απήχηση που θα έχει στο κοινό ο "άνθρωπος αστραπή". Ωστόσο, ο Pedowitz δηλώνει πως δεν έχει τέτοια ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου