Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

Trailer για το επερχόμενο Grudge Match. Stallone vs De Niro στο ρινγκ ξυπνώντας μας σινεφιλικές μνήμες!


Grudge Match 2013
   Γράφει ο Νίκος Ρέντζος

  Ο Σταλόνε και ο Ντε Νίρο φοράνε ξανά τα πυγμαχικά τους γάντια, υποδυόμενοι δύο παλαιμάχους της πυγμαχίας και ετοιμάζονται για μια τελευταία αναμέτρηση. 
  Ο Σταλόνε υποδύεται τον Henry "Razor" Sharp, ο οποίος αποσύρθηκε όταν νίκησε τον Billy "The Kid" McDonnen (Ντε Νίρο). Όταν στα γηρατειά τους θα τους ζητηθεί από εταιρεία video games να "ρίξουν μερικές ψιλές' μεταξύ τους, για να χρησιμοποιήσουν τις κινήσεις τους σε βιντεοπαιχνίδι, τα πράγματα ξεφεύγουν καθώς ο Billy θέλει ακόμα τη ρεβάνς από τον Henry. Όπως καταλαβαίνετε η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί και εμείς (ελπίζω) θα την απολαύσουμε.
  Η ταινία θα μπορούσε να τιτλοφορείται Rocky Balboa vs Jake La Motta, δυο χαρακτήρες που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία στο κινηματογραφικό πανί. Ο πρώτος χάρισε στο Σταλόνε, εκτός από τη φήμη και το χρήμα, δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ (σενάριο-ερμηνεία) ενώ ο δεύτερος μπήκε στη λίστα με τις μεγάλες ερμηνείες του Ντε Νίρο χαρίζοντάς του το Όσκαρ Ά ανδρικού ρόλου, με το κλασικό πια Οργισμένο Είδωλο
  Απ' το trailer το Grudge Match μοιάζει απολαυστικό, βλέποντας τους γερόλυκους να ανεβαίνουν στο ρινγκ και εμείς να αναπολούμε τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα και την επίσημη πρεμιέρα στην Αμερική, για να δούμε τις πρώτες αντιδράσεις. Μέχρι τότε χαζέψτε το trailer και πείτε κι εσείς την άποψή σας ελεύθερα.

TRAILER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου