Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Πρώτο teaser trailer για τον Godzilla του 2014

Godzilla 2014
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
Επιβλητικό και ανατριχιαστικό το teaser του Godzilla, που παρουσιάστηκε στο Comic Con, μειώνει τις ενστάσεις των περισσότερων για το εν λόγω remake. Όταν διέρρευσε ότι η Warner ήθελε να προβεί σε μια ακόμα ταινία με θέμα το πιο καταστροφικό πλάσμα στην ιστορία του κινηματογράφου, δεν ήταν λίγοι αυτοί που, αν δεν ήταν αντίθετοι με την ιδέα ήταν τουλάχιστον αδιάφοροι (όπως ο γράφων ). Από την ανακοίνωση του σκηνοθέτη και μετά όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο ταλαντούχος Gareth Edwards έχοντας επιδείξει το αξιόλογο Monsters το 2010, αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και στο καστ προβάλουν τα ονόματα των Elizabeth OlsenAaron Taylor-JohnsonBryan Cranston, Juliette Binoche, Ken Watanabe και David Strathairn.
  Μετά τις εξαιρετικές επιλογές ηθοποιών και σκηνοθέτη και τις διάφορες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, που κυκλοφορούσαν ανά διαστήματα στο διαδίκτυο, έρχεται και το teaser με τη φωνή του Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, δημιουργού της πρώτης ατομικής βόμβας, να λέει στο τέλος του βίντεο :  " Έγινα ο θάνατος. Ο καταστροφέας των κόσμων."


Ανατριχιαστικό! Δε συμφωνείτε; Αναμένουμε το Μάϊο του 2014 λοιπόν, στις 16 του οποίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της μεταλλαγμένης "σαύρας" στην Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου