Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Ο Arnie ξαναπήρε το όπλο του! Πρώτο Trailer για το Sabotage!

Arnold Schwarzenegger Sabotage
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
Οι action heroes της δεκαετίας του '80 δε λένε να το βάλουν κάτω κι ας κοντεύουν τα εβδομήντα τους. Οι Σταλόουν και Σβαρτσενέγκερ, μετά την επάνοδο του πρώτου με το Rambo και τους Αναλώσιμους( 2008 και 2010 αντίστοιχα), συνεχίζουν το σερί των δυναμικών περιπετειών χωρίς να τους νοιάζει τίποτα. Αφού ένωσαν τις δυνάμεις τους στους Αναλώσιμους και στο Σχέδιο Απόδρασης, χωρίστηκαν για λίγο. Ο Σλάι για να γυρίσει το Crudge Match και ο Άρνι για το Σαμποτάζ. Κωμωδία ο ένας, στα πιο γνώριμα μονοπάτια ο άλλος, στα μονοπάτια της περιπέτειας καθώς το Σαμποτάζ φαίνεται να είναι μια καθαρόαιμη ταινία δράσης με δανεισμένα στοιχεία από τους Δέκα Μικρούς Ινδιάνους της Αγκάθα Κρίστι.
  Ο Σβαρτσενέγκερ είναι ο αρχηγός μιας ειδικής ομάδας της Δίωξης Ναρκωτικών, της οποίας τα μέλη εξαφανίζονται ένα-ένα μετά την επίθεσή τους στο κρησφύγετο ενός καρτέλ.
  Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Ayer, ο οποίος έχει δώσει αξιόλογα δείγματα στο παρελθόν με τα Street Kings και End Of Watch. Το ερωτηματικό μπαίνει στο σενάριο, το οποίο ανήκει στον Skip Woods, σεναριογράφο ταινιών  όπως τα A Good Day to Die Hard, X-Men Origins: Wolverine και Hitman.
Το Sabotage θα κάνει πρεμιέρα στις Αμερικανικές αίθουσες στις 11 Απριλίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου