Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Son Of God- Trailer. Η ταινία με θέμα τη ζωή του Ιησού.

Son of God
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
Η τελευταία φορά που ο κινηματογράφος ασχολήθηκε με τον Ιησού, ήταν σχεδόν μια δεκαετία πριν με τα Πάθη, του Μελ Γκίμπσον. Σκληρή και ιδιαίτερη ταινία, η οποία κατακρίθηκε για τις πολύ βίαιες σκηνές της και τον ρεαλισμό της. Ωστόσο, η ταινία πήγε καλά και εμπορικά αλλά και από πλευράς κριτικών και θεωρείται μια απ' τις πιο αξιόλογες, που έχουν γυριστεί γύρω από τη ζωή του Ιησού.
  Μόλις χθες παρατήρησα ένα trailer στο Youtube, με τον τίτλο Son Of God και παραξενεύτηκα, γιατί δε γνώριζα κάτι για το συγκεκριμένο φιλμ. Φαίνεται λοιπόν ότι η ζωή του Ιησού επανέρχεται στο κινηματογραφικό προσκήνιο, με αυτή την παραγωγή της 20th Century FOX, για την οποία δεν έχω καταλάβει απόλυτα εάν πρόκειται για κινηματογραφική παραγωγή ή για συρραφή σκηνών από την τηλεοπτική σειρά "Βίβλος", τις οποίες οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν διανέμοντας τες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Με μια σύντομη ματιά στο IMDB θα παρατηρήσετε πάντως ότι η πλειοψηφία του cast είναι ίδια, στη σειρά και στην ταινία.
  Όσο για το trailer, θεωρώ πως είναι από τα χειρότερα που έχω δει τελευταία και δε νομίζω ότι πετυχαίνει το στόχο του. Αρχικά νόμιζα πως πρόκειται για κωμωδία, στην πορεία συνειδητοποίησα με δυσκολία ότι δεν είναι κωμωδία ενώ προς το τέλος του trailer νομίζεις ότι θα δεις κάποια περιπέτεια με πρωταγωνιστή σούπερ ήρωα, οπότε εύχεσαι να είναι κωμωδία τουλάχιστον, γιατί για κάτι άλλο δε σου γεμίζει το μάτι.
  Τα σχόλια δικά σας. Η ταινία πάντως θα κυκλοφορήσει 28 Φεβρουαρίου του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου