Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Trailer για τη νέα Βρετανική κωμωδία Cuban Fury

Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
Ο Nick Frost, γνωστός από τους ρόλους του σε μερικές από τις καλύτερες Αγγλικές κωμωδίες των τελευταίων ετών(Shaun of the Dead, Hot Fuzz,The Boat That RockedThe World's End) , και ο Chris O'Dowd, κυρίως γνωστός μέσα από την κωμική σειρά The IT Crowd και τις κωμωδίες Bridesmaids και Frequently Asked Questions About Time Travel, πρωταγωνιστούν στο Cuban Fury. 
  Ο Frost υποδύεται τον Bruce Garrett, ένα τύπο που θεωρούνταν παιδί θαύμα στη σάλσα! Τα χρόνια όμως πέρασαν, το παιδί πήρε κάποια κιλά παραπάνω και εργάζεται πλέον σε γραφείο ενώ δέχεται συνεχώς τα πειράγματα ενός εκνευριστικού συναδέλφου του, τον οποίο υποδύεται ο O'Dowd. Όταν μια όμορφη Αμερικανίδα θα πιάσει δουλειά στο γραφείο, ο Bruce θα την ερωτευτεί και ανακαλύπτοντας την αγάπη της για το χορό, αποφασίζει να φέρει ξανά το ταλέντο του στην επιφάνεια.
  Το τρέιλερ είναι διασκεδαστικό και ελπίζουμε και το φιλμ να είναι το ίδιο. Η κυκλοφορία στις Βρετανικές αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τις 14 Φεβρουαρίου του 2014. Για τις Ελλάδα δεν φαίνεται να υπάρχει διανομή, τουλάχιστον μέχρι τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου