Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Godzilla- Νέο Trailer με περισσότερο υλικό

Godzilla
Σκηνοθεσία: Gareth Edwards
Σενάριο:Max Borenstein,Dave Callaham
Παίζουν:Aaron Taylor-Johnson, 
Elizabeth Olsen, Bryan Cranston
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
Μετά τα πρώτα teasers και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε λίγο καιρό πριν αλλά και διαβάζοντας πληροφορίες παντού στο διαδίκτυο γύρω από τη νέα ταινία του Godzilla, έχω πλέον πειστεί ότι το φιλμ που έρχεται το Μάιο στους κινηματογράφους θα είναι κάτι αρκετά διαφορετικό από τα blockbusters, που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Οι δημιουργοί του μοιάζει να εστιάζουν αρκετά σε αυτό που συμβόλιζε αρχικά ο Γκοτζίλα, το οποίο δεν είναι άλλο από την οργή της φύσης. Όπως λέει και ο σκηνοθέτης του νέου Γκοτζίλα, Γκάρεθ Έντουαρντς: "Το θέμα της ταινίας είναι "άνθρωπος εναντίον φύσης". Ο Γκοτζίλα είναι σίγουρα με την πλευρά της φύσης. Δεν μπορείς να κερδίσεις αυτή τη μάχη. Είναι η τιμωρία που μας αξίζει." 
  Το φιλμ του Έντουαρντς δείχνει σκοτεινό, με ιδιαίτερα περίτεχνους φωτισμούς σε πολλά σημεία ενώ σε αυτό που στάθηκε αρκετά ο ίδιος, ήταν στο σχεδιασμό του τέρατος. Πάρθηκαν στοιχεία κυρίως από τον πρώτο Γκοτζίλα του 1954 αλλά και από όλα τα φιλμ των Ιαπωνικών στούντιο Tojo, τα στούντιο που γυρίστηκαν όλες οι ταινίες του διάσημου τέρατος.
  Το άλλο μεγάλο ατού του επερχόμενου Γκοτζίλα, είναι το εξαιρετικό καστ που έχει συγκεντρωθεί. Με μπροστάρη τον ,υποτιμημένο πριν το Breaking Bad, Bryan Cranston και τα ονόματα των Juliette Binoche, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Sally Hawkins, Ken Watanabe και David Strathairn, είναι ένα καστ που θα ζήλευε οποιαδήποτε ταινία. 
  Για να δούμε λοιπόν, αν ο επετειακός Γκοτζίλα (60 χρόνια από την πρώτη ταινία) θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών που έχει δημιουργήσει. 15 Μαΐου του 2014 θα έχουμε την απάντηση.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου