Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Reasonable Doubt (2014)

Είδος: Θρίλερ

ΒΑΣΙΜΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ
Σκηνοθεσία:Peter Howitt
Σενάριο:Peter A. Dowling
Παίζουν:Dominic Cooper, 
Samuel L. Jackson, Erin Karpluk
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας επιτυχημένος νεαρός δικηγόρος γιορτάζει άλλη μια νίκη του σε ένα μπαρ με συναδέλφους. Φεύγοντας, αποφασίζει να οδηγήσει υπό την επήρεια αλκοόλ και στην πορεία θα χτυπήσει έναν πεζό. Καλεί ασθενοφόρο από τηλεφωνικό θάλαμο και φεύγει. Την επόμενη μέρα μαθαίνει από τις ειδήσεις, ότι για το τροχαίο που προκάλεσε ο ίδιος, κατηγορείται κάποιος άλλος. Μην μπορώντας να δεχτεί αυτό που έχει συμβεί, θα αναλάβει την υπόθεση σαν κατήγορος και θα τη χάσει, για να επανορθώσει το λάθος του. Ο κατηγορούμενος όμως δεν είναι όσο αθώος φαίνεται και σύντομα θα αρχίσει ένα παιχνίδι εκδίκησης με τον δικηγόρο.


ΑΠΟΨΗ (με λίγα λόγια): Ενδιαφέρον αστυνομικό θρίλερ, που παρά την προβλεψιμότητά του, καταφέρνει να κρατήσει καλά επίπεδα αγωνίας μέχρι το τέλος. Σε αυτό συνεισφέρουν οι ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών και το προσεγμένο μοντάζ. Ίσως βρείτε παρακολουθώντας το αρκετά σεναριακά κενά και αυθαιρεσίες, όπως τα βιαστικά και εύκολα συμπεράσματα της αστυνομίας, όμως το έξυπνο θέμα του και η γρήγορη ροή του δε θα σας αφήσουν να ασχοληθείτε περαιτέρω.


  Τίποτα καινούριο, τίποτα ιδιαίτερο αλλά μια καλή επιλογή για τους λάτρεις των αστυνομικών θρίλερ. Επιλέξτε το για προβολή στο σπίτι και όχι για έξοδο στον κινηματογράφο.
Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
Cine.gr
Reasonable Doubt (2014) on IMDbΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου