Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

JLA Adventures : Trapped in Time (2014)

Είδος: Animation, Φαντασίας

JLA Adventures : Trapped in Time
Σκηνοθεσία:Giancarlo Volpe
Σενάριο:Michael Ryan
Παίζουν:Diedrich Bader,
Laura Bailey,Dante Basco
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
ΥΠΟΘΕΣΗ: Κατά τη διάρκεια μιας μάχης με τη Justice League στην Ανταρκτική, ο Λεξ Λούθορ παγιδεύεται στους πάγους. Το σώμα του ξεπαγώνει αιώνες μετά και ο Λούθορ με τη βοήθεια του Time Trapper, ενός όντος που ταξιδεύει στο χρόνο, θα επιχειρήσει να γυρίσει στο παρελθόν και να αποτρέψει την άφιξη του Σούπερμαν στη Γη.


ΑΠΟΨΗ: Μετά το Son of Batman έριξα από περιέργεια μια ματιά και σ' αυτό το όχι ιδιαίτερα διαφημισμένο animation της DC. Βρέθηκα μπροστά σε ένα διαφορετικού ύφους φιλμ από αυτά που συνηθίζει να φτιάχνει τα τελευταία χρόνια η διάσημη εταιρεία.
  Το Trapped in Time ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα animation της DC, γιατί αποφασίζει ξεκάθαρα να απευθυνθεί στις μικρότερες ηλικίες. Η ιστορία είναι απλή ενώ όλο το φιλμ είναι πολύ πιο φωτεινό και χρωματιστό, θυμίζοντας πολλές φορές τη σειρά κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του '70, Super Friends. Όσοι γνωρίζουν τη σειρά αυτή μπορούν να καταλάβουν και το πλαίσιο που κινείται το Trapped in Time. Ελάχιστη βία, αρκετό χιούμορ, γρήγοροι ρυθμοί, ενώ οι φωνητικές ερμηνείες, από τις οποίες εδώ βέβαια δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, είναι πάντα στα ενδιαφέροντα επίπεδα των ταινιών της DC.
  Με λίγα λόγια, το Trapped in Time στέκεται μόνο του μέσα στο σύμπαν της DC, μακρυά από τα υπόλοιπα ελαφρώς πιο ενήλικα φιλμ της, ενώ είναι φανερό ότι θα έχει και συνέχεια. Τα πιτσιρίκια μέχρι 12-13 ετών θα το λατρέψουν, καθώς σε αυτά επιθυμεί να απευθυνθεί και το καταφέρνει μια χαρά. Οι μεγαλύτεροι ηλικιακά φίλοι των ιστοριών της DC μπορούν να προσπεράσουν άφοβα το Trapped in Time.
Βαθμολογία άλλων ιστοσελίδων
JLA Adventures: Trapped in Time (Video 2014) on IMDbΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου