Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Trailer : King Arthur: Legend of The Sword

Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
Νέο και μάλλον τελευταίο τρέιλερ για το King Arthur: Legend of The Sword, του Γκάι Ρίτσι, που κάνει πρεμιέρα το Μάιο στη χώρα μας.

"Ο νεαρός Αρθούρος τρέχει στα σκοτεινά σοκάκια του Λοντόνιουμ με την παρέα του, χωρίς να γνωρίζει για την αριστοκρατική του καταγωγή, μέχρι που αρπάζει στα χέρια του το μυθικό σπαθί Εξκάλιμπερ. Τότε, ωριμάζει και γίνεται κομμάτι της αντίστασης, στην οποία συμμετέχει μια αινιγματική γυναίκα με το όνομα Γκουίνεβιρ, και πρέπει να γίνει δάσκαλος στην ξιφομαχία, να παλέψει με τους δαίμονες του, αλλά και να ενώσει τον λαό του κατά του τύραννου Βόρτιγκερν. Αυτός ο άντρας κάποτε σκότωσε τους γονείς του και έκλεψε από τον Αρθούρο το στέμμα για να γίνει βασιλιάς." (πλοκή από το cine.gr)


Δεν ξέρω τι να περιμένουμε από αυτό το φιλμ του Γκάι Ρίτσι. Το προηγούμενο τρέιλερ φαινόταν υπερβολικά χιουμοριστικό και ροκ, αυτό μοιάζει πιο σκοτεινό, με το ροκ στοιχείο να παραμένει, μα και με πολλά στοιχεία φαντασίας. Το χιούμορ του Ρίτσι, η σπιντάτη σκηνοθεσία του, είναι πράγματα που δε σε παραπέμπουν στον κόσμο του βασιλιά Αρθούρου, ωστόσο είναι ικανός σκηνοθέτης, οπότε δε μας μένει τίποτα άλλο παρά να περιμένουμε το Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου