Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Το καλοκαίρι έρχεται... Το ίδιο και το Baywatch! Δες το τρέιλερ!


Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
Το Baywatch παρότι μια από τις χειρότερες τηλεοπτικές σειρές, από πλευράς σεναρίου και ερμηνειών, δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο να γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές με απίστευτη τηλεθέαση σε ολόκληρο το κόσμο. Ο πρωταγωνιστής και παραγωγός της σειράς από τη δεύτερη σεζόν και μετά, Ντέιβιντ Χάσελχοφ, ρίσκαρε οικονομικά, πόνταρε όμως στα καλίγραμμα κορμιά των πρωταγωνιστών και βγήκε κερδισμένος. Σε λίγους μήνες λοιπόν έρχεται η μεταφορά του Baywatch στον κινηματογράφο, με τον Ντουέιν Τζόνσον να παίρνει το ρόλο του Χάσελχοφ και να υποδύεται φυσικά τον θρυλικό Μιτς Μπιουκάνον. 
  Ο έμπειρος και αφοσιωμένος ναυαγοσώστης Μιτς Μπιουκάνον έρχεται σε σύγκρουση με ένα νέο θερμοκέφαλο αλλά και ικανότατο δόκιμο. Η σύγκρουση οδηγεί σε συμμαχία όταν μια τοπική εγκληματική οργάνωση απειλεί την παραλία τους. Ολόκληρη η ναυαγοσωστική ομάδα πρέπει να βάλει τα δυνατά της για να λύσει την υπόθεση.


Κωμωδία δράσης απ' ότι φαίνεται θα είναι το κινηματογραφικό Baywatch και η επιλογή νομίζω ότι είναι εύστοχη. Ο Σεθ Γκριν του Horrible Bosses σκηνοθετεί και Τζόνσον με Ζακ Έφρον παίζουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο, με φανερά καλή χημεία μεταξύ τους. Το χιούμορ είναι σε ορισμένα σημεία του τρέιλερ καλό, σε άλλα λίγο άστοχο και σεξιστικό. Η εντύπωση πάντως είναι θετική γενικά και το Baywatch μοιάζει μια καλή πρόταση για το καλοκαίρι. Αναμένουμε cameo από Χάσελχοφ και Πάμελα Άντερσον, αν όχι και από τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς.
1η Ιουνίου πρεμιέρα στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου