Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

War For The Planet of The Apes Trailer- Ο πόλεμος για τον πλανήτη των πιθήκων αρχίζει.


Το "ριμπουτάρισμα" του Πλανήτη των Πιθήκων φτάνει στην τρίτη ταινία του και κάπως έτσι φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί μια ενδιαφέρουσα τριλογία.
  Σε αυτό το τρίτο φιλμ βλέπουμε τον Σίζαρ και τους πιθήκους του να πολεμούν ενάντια στους ανθρώπους, οι οποίοι καθοδηγούνται από έναν αδίστακτο συνταγματάρχη. Οι απώλειες τεράστιες για τους πιθήκους και τότε ο Σίζαρ, καθοδηγούμενος από τα πιο σκοτεινά του ένστικτα, ξεκινά μια μυθική αναζήτηση θέλοντας να εκδικηθεί για το είδος του.


Ένα ακόμα πολύ καλό τρέιλερ για ταινία των πιθήκων και θα ρισκάρω λέγοντας ότι μάλλον θα δούμε και άλλη μια αξιόλογη ταινία. Αρκετά σκοτεινός ο τόνος και σε αυτό το φιλμ, το οποίο δείχνει ότι θα ολοκληρώσει την ιστορία με μια επική μάχη ανάμεσα σε άνθρωπο και πίθηκο, σε Σίζαρ και Συνταγματάρχη. Όπου Συνταγματάρχης γράψτε Γούντι Χάρελσον, σημαντική προσθήκη στην ταινία, παρέα με τον εξαιρετικό πάντα Σίζαρ του Άντι Σέρκις. Στη σκηνοθεσία παραμένει ο Ματ Ριβς, στην τελευταία του δουλειά πριν αφοσιωθεί στο The Batman κι εμείς περιμένουμε τον Ιούλιο για να δούμε το φινάλε (;) του Πλανήτη των Πιθήκων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου