Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

The Expendables 3 : Έξω ο Willis, μέσα ο Ford.

  Μετά τη δυναμική επιστροφή του Stallone, με τα Rocky Balboa (2006) και Rambo (2008), περίμενα τους πρώτους Αναλώσιμους με αρκετή περιέργεια και βλέποντας θετικά την ένωση action heroes από διαφορετικές γενιές. Θεώρησα πως θα ήταν αρκετά διασκεδαστικό, τόσο για το επιτελείο των ηθοποιών, όσο και για το κοινό που θα το παρακολουθούσε. Κι αν με τους πρώτους Αναλώσιμους απογοητεύτηκα εν τέλει, ήρθε το δεύτερο μέρος δύο χρόνια μετά και έβαλε τα πράγματα σε μια τάξη. Δεν πήρε τον εαυτό του στα σοβαρά και πρόσφερε όσα δε μπόρεσα να βρω στην πρώτη ταινία. Χαβαλέ και αυτοσαρκαστική διάθεση απ' την παλιοπαρέα.
  Ευχάριστα νομίζω, από πλευράς επιτελείου ηθοποιών, είναι τα πράγματα και στη δεύτερη συνέχεια των Αναλώσιμων. Έχουμε και λέμε, ξεκινώντας απ' τους παλιούς σε αυτή τη σειρά ταινιών : Stallone, Statham, Li, Lundgren, Schwarzzeneger, Rourke και πάμε στις νέες προσθήκες των Jackie Chan, Steven Seagal, Wesley Snipes, Mel Gibson με τελευταίο μεγάλο όνομα τον Harison Ford, μετά την αποχώρηση του Bruce Willis.
  Οι λόγοι που πρέπει να κράταμε μικρό καλάθι στους Αναλώσιμους 3, είναι οι εξής δύο : 1. Ο σκηνοθέτης Patrick Hughes, ο οποίος έχει να επιδείξει μόνο το θρίλερ Red Hill (2010) και τρεις μικρού μήκους ταινίες. 2. Η κούραση που βγαίνει σε όλα (σχεδόν) τα franchise στην τρίτη ταινία (Star Wars, Superman, Spiderman,, Blade, Jaws και μερικά ακόμη).
  Το "The Expendables 3" θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες 15 Αυγούστου 2014. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου