Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Stage Fright: Red Band Trailer για το περίεργο μιούζικαλ τρόμου.

Stage Fright
Σκηνοθεσία: Jerome Sable
Σενάριο: Jerome Sable
Παίζουν:Minnie Driver, Meat Loaf, 
Allie MacDonald
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
Τα μιούζικαλ είναι δύσκολο είδος και τις τελευταίες δεκαετίες δεν γυρίζονται τόσο συχνά. Ιδιαίτερα επιτυχημένο είδος κατά τις δεκαετίες του '50 και του '60, σιγά-σιγά άρχισε να χάνει το κοινό του. Την τελευταία δεκαετία και μετά την επιτυχία του Moulin Rouge, τα μιούζικαλ επανήλθαν στο προσκήνιο και συχνά-πυκνά γίνονται νέες προσθήκες στο είδος, ενδιαφέρουσες και μη. Η φετινή προσθήκη στο είδος είναι ιδιαίτερη (αλλά όχι πρωτότυπη) καθώς θέλει να μπλέξει το μιούζικαλ με τον (νεανικό μάλλον) τρόμο.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Μια μουσική κατασκήνωση για παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μιούζικαλ, δέχεται επίθεση από ένα δολοφόνο που μισεί το συγκεκριμένο είδος τέχνης. Το όνομα του δολοφόνου είναι "Metal Killer" και αρέσκεται να βασανίζει τα θύματά του υπό τους ήχους της metal μουσικής.

Βλέποντας το trailer, είναι σίγουρο ότι θα σας έρθει στο μυαλό το Φάντασμα της Όπερας καθώς οι αναφορές στο πασίγνωστο μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Βέμπερ μοιάζουν αρκετές. Όσο για το αν θα είναι ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη προσπάθεια μίξης των δύο ειδών (τρόμου & μιούζικαλ), προσωπικά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά μετά από αυτό που είδα. Έχω την αίσθηση, ότι περισσότερο κλείνει το μάτι στο νεανικό κοινό. Ίδωμεν.
Το Stage Fright κάνει σήμερα πρεμιέρα (10/3/2014) σε δύο φεστιβάλ στην Αμερική ενώ η επίσημη πρεμιέρα του είναι στις 3 Απριλίου του 2014.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου