Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

The Grand Budapest Hotel - Red band trailer

The Grand Budapest Hotel
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND BUDAPEST
Σκηνοθεσία:Wes Anderson
Σενάριο:Wes Anderson,Hugo Guinness
Παίζουν:Ralph Fiennes, 
F. Murray Abraham, Mathieu Amalric
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
Ο Wes Anderson είναι ένας πολύ ιδιαίτερος σκηνοθέτης, που δεν έχει καν σπουδάσει σκηνοθεσία. Αυτό προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον μοναδικό τρόπο κινηματογράφησης που έχει καθιερώσει και που διακρίνει όλες τις ταινίες του. Το νέο του πόνημα, που προβάλεται  ήδη στη χώρα μας, είναι μια κωμωδία καταστάσεων, με τον τίτλο Ξενοδοχείο Grand Budapest.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Gustave H. είναι επιστάτης του Ξενοδοχείου Grand Budapest στα χρόνια του μεσοπολέμου και έχει μια ενδιαφέρουσα ζωή. Ο Zero Mustafa είναι ένα νέο lobby-boy, άβουλο και φοβισμένο, το οποίο ο Gustave θα πάρει υπό την προστασία του. Μια υπόθεση κλοπής ενός ανεκτίμητης αξίας πίνακα της Αναγέννησης θα αναστατώσει το ξενοδοχείο και θα προκαλέσει τραγελαφικές καταστάσεις.

Κρίνοντας από το τρέιλερ, το Grand Budapest μοιάζει οπτικά άρτιο. Από τις σκηνές που βλέπουμε φαίνεται η νέα ταινία του Anderson να μπορεί να προσελκύσει μεγαλύτερη μερίδα κοινού από αυτή που ακολουθεί τον σκηνοθέτη συνήθως, καθώς δείχνει να είναι μια απλή και ευχάριστη κωμωδία καταστάσεων, με πάντα εμφανείς όμως τους παράξενους χαρακτήρες που εμφανίζονται στη φιλμογραφία του. Περισσότερα θα μπορέσουμε πούμε σε λίγες μέρες, με την ανάρτηση της άποψής μας για την ταινία.

)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου