Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Trailer για το μεταφυσικό θρίλερ Jinn.

Jinn
Σκηνοθεσία: Ajmal Zaheer Ahmad
Σενάριο: Ajmal Zaheer Ahmad
Παίζουν:Ray Park, Serinda Swan, 
Faran Tahir
Γράφει ο Νίκος Ρέντζος
Τα Τζίνι είχαν αρκετό καιρό να απασχολήσουν τον κινηματογράφο. Σίγουρα η πρώτη ιστορία που έρχεται στο μυαλό των περισσότερων είναι το παραμύθι του Αλαντίν, το οποίο έχει διασκευαστεί αρκετές φορές για τη μεγάλη οθόνη. Η τελευταία ταινία στο πεδίο του μεταφυσικού τρόμου που θυμάμαι να έχει σχέση με Τζίνι είναι το "Η Πίσω Πόρτα Της Κολάσεως" (Wishmaster), το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1997 και ήταν αρκετά επιτυχημένο εισπρακτικά, με αποτέλεσμα να το ακολουθήσουν τρεις συνέχειες (κατευθείαν στο βίντεο) . Έκτοτε τα Τζίνι χάθηκαν από το κινηματογραφικό στερέωμα (απ' ότι θυμάται το φτωχό μου το μυαλό).

ΥΠΟΘΕΣΗ : Το Jinn ασχολείται με την ιστορία του Σων, ενός σχεδιαστή αυτοκινήτων, ο οποίος ζει μια ειδυλλιακή ζωή μαζί με τη σύζυγό του Γιασμίν. Ο Σων θα λάβει ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα, που μιλάει για μια κατάρα που κυνηγά την οικογένειά του εδώ και πολλές γενιές και τον ειδοποιεί ότι διατρέχει άμεσο κίνδυνο. Αρχικά ο Σων δε θα δώσει βάση στην προειδοποίηση αυτή αλλά μια σειρά περίεργων γεγονότων θα τον αναγκάσουν να ζητήσει τη βοήθεια δύο ανθρώπων, που ισχυρίζονται πως έχουν τις απαντήσεις για όλα αυτά. Έτσι ο Σων με τη βοήθεια του Γκάμπριελ και του Πατήρ Γουέστχοφ θα δώσει μια μάχη με κάτι που δε φανταζόταν ποτέ ότι μπορεί να είναι αληθινό.
  
Το Jinn μοιάζει ενδιαφέρουσα πρόταση για τους φίλους των μεταφυσικών θρίλερ και ίσως και για αυτούς των πολεμικών τεχνών, καθώς από το trailer φαίνεται να προβάλλεται αρκετά η δεξιοτεχνία του πρωταγωνιστή στη μάχη σώμα με σώμα. 
Το Jinn κυκλοφορεί στις Αμερικανικές αίθουσες στις 4 Απριλίου του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου